Om os

Vi er en dansk hygiejne rådgivningsvirksomhed, der leverer højteknologiske-løsninger til langtidsvirkende reduktion af uønsket mikrobiologi. Løsninger, der beskytter både mennesker og miljø imod sygdomsfremmende bakterier, vira og skimmel. Metoden genererer ikke afdampning eller udledning af giftige kemikalier.

Vi arbejder med innovative hygiejneløsninger og miljøvenlige rengøringssystemer. Vi har fokus på segmenterne (Kontormiljøer, Hoteller, konferencecentre, svømmehaller, container-transport, fødevareproduktion/opbevaring, bryggerier, liberale serviceerhverv, plejehjem og offentlige institutioner.

Vi arbejder målrettet mod at blive sparringspartner for det danske sundhedsvæsen.

Det er vores erfaring, at de nævnte segmenter efterspørger nye innovative løsninger, der både kan  langtidsbeskytte og samtidig tilbyde en væsentlig mere miljøvenlig hygiejne/rengøringsløsning.

Vores indsatser er baseret på omfattende videnskabelig forskning og tests. Vi samarbejder med universiteter og offentlige myndigheder i Danmark og i udlandet.

PureTech anvender en kombination af tilgange, metoder og praksisser, der har til formål at fremme bedre hygiejne, bæredygtighed og innovation. Vores løsninger er altid skræddersyet til, og sammen med kunden.

Gennem erfaring og ekspertise integrerer vi vores løsninger ud fra forskellige perspektiver og behov i en win-win-tilgang. Dette indebærer værktøjer til at se og analysere hele situationen fra mange synspunkter, både ud fra et hygiejnisk-, et miljømæssigt og et økonomisk perspektiv. Vi bringer nye innovative løsninger i spil og bygger dem ind i jeres virksomhed – kort sagt, vi gør det der virker!

Et udsnit af vores samarbejdspartnere