Bryggerier og fødevareproduktion

SKAB GOD HYGIEJNE OG INDKLIMA PÅ BRYGGERIER OG I FØDEVAREPRODUKTION.
MINIMER RISIKOEN FOR BAKTERIEUDBRUD, KRYDSKONTAMINERINGER OG SKIMMEL.

I produktionshaller, pakkerier og kølerum er overflader og touch-points, som f. eks.dørhåndtag, touchskærme (telefoner, computere, styringspulte til maskiner), arbejdsborde, opbevaringsreoler, mm. særligt udsatte områder i forhold til overførsel af skadelige mikrober. De er ofte potentielle kilder til overførsel af bakterier og vira imellem fødevarer og fra personale til fødevare.
Behovet for at rengøre og desinficere har aldrig været større end i dag, hvor vi kæmper mod vira og multiresistente bakterier.

Endvidere kæmper mange fødevarevirksomheder og bryggerier med skimmel og lugtgener.
Vi kan hjælpe jer med at finde løsninger på hygiejne-, lugt- og skimmelproblematikker.
Kontakt os på 51814258 eller kf@puretech.dk
Sammen med jer finder vores rådgivere den optimale hygiejneløsning til jeres virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.